2021 tanıtım günleri

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi

2021 Tercih Dönemi süresince kampüsümüzü fiziksel olarak ziyaret etmek isteyen aday öğrenciler HES kodu ve YKS Sonuç Belgeleri ile birlikte 09.00-17.00 saatleri arasında kampüsümüzü ziyaret edebilirler.

Kampüs geziniz sırasında Covid-19 dolayısıyla alınan tedbirlere uygun olarak bina içlerine girmemeye özen gösterilmesi hem sizlerin, hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak adına önemlidir. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için ayrıca teşekkür ederiz.

Covid-19 nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hem aday öğrenci ve velilerin, hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak adına yüz yüze görüşme ve aday bilgilendirmelerimizi online kanallarımız üzerinden gerçekleştiriyoruz.

Üniversitemizle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için tercih dönemi süresince  "Online Bireysel Görüşme" talebinde  bulunarak sorularınızı bizlere yöneltebilirsiniz.

Online görüşmeler, 12 Temmuz 2021 tarihinden itibaren hafta içi her gün 12.00-18.00 saatleri arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir. Başvurular, talep yoğunluğuna göre değerlendirilip sonucu e-posta ile bildirilecektir.

Online Bireysel Görüşme Randevusu için tıklayınız...

Boğaziçi Üniversitesi Online Tanıtım Günleri

02-11 Ağustos 2021 tarihleri arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek olan "Online Tanıtım Günleri Programına katılarak bölüm öğretim üyelerine ve mezunlarına sorularınızı yönltebilirsiniz.

Detaylı program ve zoom bağlantı adresleri için tıklayınız.

Tercih dönemi boyunca aşağıda bulunan iletişim kanallarımızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Tanıtım Ofisi İletişim Bilgileri

(0212) 359 4498 / (0212) 359 4829