BOUN101: Bahar Atölyeleri

Gerçek üniversite deneyimini sınav stresiyle değil, yaşam ve bilimi kucaklayarak yaşayın!

Boğaziçi Üniversitesi, BOUN101 programlarıyla liseli öğrencileri akademik yaşamla ve Boğaziçi kültürüyle tanışmaya davet ediyor.

Atölyeler; Boğaziçi Üniversitesi'nin Matematik, Fizik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Sosyoloji, Ekonomi, Psikoloji, Yazılım gibi farklı disiplinlerde başarılı çalışmalara imza atmış, alanında öncü öğretim üyelerinin seçeceği bilimsel temalar etrafında şekilleniyor. Kısa akademik programlardan oluşan bu modüllerle öğrencilerin bilimsel merakı keşfetmeleri amaçlanıyor.

Cumartesi 9.30-12.00; 13.30-16.00 ve Pazar 10.00-12.30 saatleri arasında gerçekleşen ve birbirinden bağımsız modüllerden oluşan atölyelerde, öğrenciler arzu ettikleri modüllere kayıt olabiliyor.

Detaylar ve başvuru için: www.boun101.boun.edu.tr